Etető tál és etetőautomata olcsón!

By | december 5, 2016

A kutyusok életében nagyon fontos az étkezés, ezért az sem mindegy, hogy milyen etető tálba tesszük nekik az eledelt. Webáruházunkban, a tapbar.hu-n rengeteg különböző etető tál közül válogathat, vannak automata etetők és vannak fém tálak is, ráadásul mind kedvezményes áron kapható, ezért érdemes szétnézni kínálatunkban.

Etető tál sokasága elérhető tehát a tapbar.hu weboldalon méghozzá hihetetlenül alacsony árakkal. A Trixie Etetőautomata egy kiváló etető, amely 2×300 ml-es és az etető alatt 2 hűtőtasak van, így a benne levő étel mindig friss maradhat. Két időzítővel be is lehet állítani, hogy az etető mikor nyíljon ki, így a kisállatok akkor is nyugodtan ehetnek, ha önnek éppen el kellett utaznia. Az eszköz könnyen kezelhető, és könnyű tisztítani is. A Tixie Tál Fém kifejezetten spánieleknek készült, és ez a különleges fém etetőtál biztosítja, hogy a hosszú fülű kutyáknak ne érjen bele a fülük az ételbe étkezés közben. A tál teljesen csúszásgátló, hiszen az aljára egy gumi van erősítve.

A Trixie etető és itató automatát meg lehet tölteni étellel és akár itallal is, és ez képes folyamatosan a megfelelő mennyiséget adagolni a kis-kedvenceknek. Az etető akár cicáknak is alkalmas lehet. Amennyiben a továbbiakban is szeretne ezekről a kiváló etető tálakról olvasni, vagy netán átnézné a teljes kínálatot, erre is van lehetősége, csak rá kell kattintania weboldalunkra, a tapbar.hu-ra, és itt mindent megtalál. Kérdések felmerülése esetén bátran vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a tapbar@tapbar.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja akár a +36 70 418 88 84 telefonszámot is. Az etető tálak tehát elengedhetetlenek ha ön is rendelkezik kutyával vagy macskával, így válogasson bátran webáruházunkban, és garantáltan megtalálja az önnek megfelelőt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük