Gizike állást keres…..Ezen tutira besírsz!

By | szeptember 24, 2012

Te figyu már, 5 hónapja küldözgetem az önéletrajzomat különböző cégeknek és nem válaszol senki. Szerinted mi lehet a baj? – nyafog Gizi, miközben a műkörmével a póthaj tövét basztatja és rózsaszín gömböcskéket fúj unottan a rágógumijával .
Gizike ari meg minden, de tudni kell róla, hogy igazi, hivatásos nagyipari ordas és, hát legyünk őszinték egy botsáska véresre verné legózásban, homokvárépítésben. Én csípem, mert oly egyszerű a lelkem! Havonta egyszer beugrik lottózni és akkor “beszélgetünk.”

– Na muti azt az önéletrajzot bébidoll!

gizi

Név: Nagy Gizike (nem Gizi ba*meg! Gizike!)
Születési hely, idő:János kórház, 1988.05.03. Du. 14.45. B.épület (nem vesztünk el a részletekben, köszönjük.) Anyja neve: Lakatos Eszmeralda Izaura.
Legmagasabb iskolai végzettsége: Tóth Teréz Ruhaipari és Gazdasszonyképző Szakmunkás Iskola Esti és Levelező Tagozat, 1 félév. (Agysebész alapképzés…)
Legutolsó munkahelye:Lili és Angyalka Műköröm stúdió
Idegen nyelv ismeret: Lovári-közép, szóban (orálisan magyarul…) Angol-alap, netes kifejezések ismerete, mint például: LOL, OMG, THX, Lama, Demotivalo, Facebook, Chat. (na itt már azért fejelgettem a pultot a röhögéstől). Német-szakmai felsőfok (itt már vinnyogtam, mármint, érted: SZAKMAI…hát a por@@ó hivatásos nyelve a német, na.
Az operáknak az olasz, az orvoslásnak a latin, a po*nónak is kell valami!) Hobbi, szabadidős tevékenység: Szaxi, sztrip tánc (Ba*meg Gizi, legalább ne írnád le!)
Itt egy kicsit elakadtam az olvasásban, mert ahogy a nagy költő mondaná, hulló könnyem záporán át már nemigen láttam a valóságot.
Mondom neki: – Te Gizi, hova is jelentkeztél?
-Hááát, ircsivezcsinek..
– Minek? – Irodavezetőnek!
– Ja értem. És még?
– Háeresnek, külügyesnek, asszisztensnek. Tudod ilyen irodai dolgokra.
Olvasom tovább.
Motivációs levél:
Gizike vagyok, lennék önöknél HRS (itt azé’ dobtam egy tripla flippet hátrafelé) vagy aszisztencia, gépelni tudok, telefonálni is. Napi 8 órában tudok dolgozni. Van tapasztalatom. Mások által dekoratőrnek mondott fiatal lány vagyok. Budapesthez közel lakom busszal. Tudok körmözni (és fogazni) is. Szabad időmben netezek, csetelek, eszkortozok, konzumálok, de ezek már tökre uncsik, szeretnék fejlődni az irodai munkák terén. (vagy a Rákóczik terén.)
Elérhetőségeim: (mostkapaszkoggyámegba*od!) borotvaltpu@@@ci69@sexmail.com
Várom válaszukat nagyon mer már dolgoznék!
Puszi Gizike.
Olyan 20-25 percig fuldokoltam a röhögéstől, aztán azt javasoltam neki, hogy szerintem írjuk át az egészet és csináljunk egy új email címet. De nem akarta meg jött is érte valami világoskék, utánfutós Lada, úgyhogy ki libbent én meg itt maradtam a földön fetrengve.

Vélemény, hozzászólás?