Kasszandra studió számtalan lehetőséget rejt magában

By | április 5, 2019

Mindig is tudta, hogy az Ön gyermeke többre hivatott és sokkal tehetségesebb, különlegesebb az átlagnál? Akkor itt a kihagyhatatlan ajánlat, ahol számtalan lehetőséget kínálunk a kis versenyzőink számára.

Kasszandra studió immáron 14 éve foglalkozik gyermekszépségversenyek szervezésével. A kiváló szakmaiságot a hosszas múlt, illetve az évről-évre magas számú érdekeltség támasztja alá. Sokan nem néznek jó szemmel a gyermek szépségversenyekre, ugyanis úgy vélik, hogy a gyerekek elveszítik azt a bajt, természetességet és gyermeki ártatlanságot, melyek csak ők rendelkezhetnek. Ám mindenki szeretnénk megnyugtatni, hogy az általunk szervezet versenyek fő mottója a természetesség. Így ennek függvényében nem engedélyezett sem a smink, sem a túlzott hajformázás. Ugyanis, mi is arra törekszünk, hogy a gyermekek igazi szépségét díjazzuk, ne egy álarcot. A versenyeinken belül öt kategóriát hirdetünk meg, amely különböző korcsoportokat foglal magába. A legfiatalabb versenyzők a hat hónap betöltése után nevezhetnek a versenyeinkre.

Ahhoz, hogy valami részt tudjon venni egy ilyen természetes szépségversenyen, nincs más teendője, mint az online felületünkön keresztül feltölteni egy gyermeket ábrázoló fotót. Az elő versenyben azok a versenyzők vehetnek részt, akik a legtöbb szavazatott kapták a képeikre. A zsűri a beküldött fotó és a színpadi jelenlét összesítése által pontozza a versenyzőket. A zsűrik mind modellek és szépségkirálynők, így magas szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Annak ellenére, hogy egy gyermek nem ér el helyezést egy adott versenyen, még a fotója raktározásra kerül egy adatbankba. Ennek köszönhetően bármikor lehetősége nyílik egy kiválasztás esetén további szereplésre. Amely lehet akár egy fotózás is, vagy akár még forgatás is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük