Minőségi hordozható masszázságy

By | június 7, 2015

A masszázságyaknak számtalan apró részlettel kell rendelkezniük, melyek segíthetik a masszőrök munkáját. A masszázshoz sokszor egy összecsukható és hordozható eszközre van szükség, mely munka közben megtartja stabilitását.

Hordozható masszázságy széles kínálatát találja, ha ellátogat a www.amasar.hu oldalra, ahol rendkívül kedvező áron juthat hozzá mindenhez, melyre a masszázs során szüksége lehet. Amennyiben Ön nem rendelkezik saját helységgel, ahol munkáját tudja végezni, és kénytelen arra, hogy felkeresse ügyfeleit, ahová a kényelmes munkavégzéshez szükség van egy megfelelő masszázságyra, akkor mindenképp válasszon termékeink közül egy hordozható masszázságyat. Rendelje meg termékeink egyikét, végezze a munkáját megfelelő körülmények közt, egy olyan ágyon, mely ügyfeleinek még nagyobb élményt fog okozni.

Kínálatunkból ajánljuk a 2zónás aluvázas masszázságyat, 180x60cm nagyságban, fehér, kék, lila, zöld vagy fekete színben. Ebből a termékkategóriából ez a legkönnyebb és legkisebb méretű ágy. Ezzel könnyedén és nagyobb erőfeszítések nélkül lesz képes klienseihez eljutni, ahol pár mozdulattal össze-, illetve szét tudja nyitni. A termék rendkívül praktikus, és alacsony áron elvihető. Ha ezt választja, biztos lehet benne, hogy jó vásárlásra tesz szert. Alkalmazhatják masszőrök, kozmetikusok és tetoválók is. A hordozható ágy mellé, a csomag tartalmában megtalálható 2db nyílás a fejrészre, kárpitozott sapka az arcnyíláshoz, egy hordozható táska, fejtámasztartó, oldalsó kartámasz és könyöktámasz a fejrészhez. Az ágy részletes jellemzőiért, keresse fel weboldalunkat, ismerkedj meg árainkkal, további termékeinkkel és kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Ha tőlünk rendel masszázságyat, ingyenesen házhoz szállítjuk Önnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük