Motul olajok teljes kínálata megtekinthető a webáruházunkban

By | május 21, 2019

Amennyiben egy megbízható motorolajt szeretnénk választani, akkor a legjobb, ha a kifejezetten erre szakosodott amerikai cég, amely mára már számtalan autógyártással foglalkozó céggel ápol szoros kapcsolatot.

Motul olajok teljes kínálata akár már pár kattintás által elérhető. Amennyiben Önnek is fontos a minőség és a megbízhatóság, akkor válassza az általunk forgalmazott motorolajakat. Ez az amerikai cég a Japán autógyártással is együttműködik. A cég 1853-ban alapult meg, így mára már igen nagy múltra tekinthet vissza. A kezdettektől fogva a cég mindig is arra törekedett, hogy a legjobb minőséget kivitelezzék. 1920-ban már a nemzetközi piacokon is megjelentek. Mára már az egyik legismertebb motorolaj gyártással foglalkozó cég közé sorolhatóak. Viszont abban mindig egyedüli volt, hogy úttörőként nézhetünk fel rá a különféle innovációkat illetően. A cég termékei között megtalálhatjuk a félszintetikus, illetve a teljes szintetikus termékeket is. Ezen felül még a terméklistájukon megtalálhatjuk a különféle kenőanyagokat. Napjainkban ez neves cég elmondhatja magáról, hogy olyan neves autógyártókkal és motor gyártókkal dolgozik együtt, mint Nissan, Yamaha, Subaru, Honda, Suzuki, stb.

Magyarországon a Motul termékeket a prémium minőségű kategóriába sorolhatjuk. Hazánkban ez a márka a 90-es évek óta van jelen. A legnagyobb hírnevet talán mégis ott kapta, amikor a rally sportban szinte egyedüliként hajtóműolajokat kezdett el gyártani. Persze a kínálata napról napra nő, és nem csak a versenysportokban részt vevő autósok számára, de a közutakon közlekedők számára is nagyon széles terméklistát biztosítanak. Félszintetikus és szintetikus olajok mellett megtalálhatóak még az ásványi olajok is, melyek általában kifejezetten jó viszkozitással rendelkeznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük