Zsinórfüles papírtáska kedvező áron

By | július 17, 2016

A zsinórfüles papírtáskák rendkívül elegáns és exkluzív darabok, egy fokkal költségesebbek is a sodrottfüles illetve szalagfüles daraboknál, de ezek a zsinórfüles táskák sokkal kényelmesebbek és biztos fogást biztosítanak. A táska már kapható feliratozva vagy anélkül, fehér papíron, vagy színesen, és rendelhet akár logózott és grafikai elemekkel ellátott táskákat is. Ezt a logózott megoldást a kereskedelmi vállalkozások kedvelik nagyon.

A zsinórfüles papírtáska nyomtatás kisebb mennyiségek esetén szitázással illetve matricázással történik, nagyobb mennyiség esetén viszont gépi eljárással erik el ugyanazt az eredményt, hiszen így gazdaságosabb, és ráadásul így a táska teljes felületére lehet nyomtatni. A táska füles egy speciális zsinórból készül, ami általában szatén vagy pamutzsinór, a fül színe pedig bátran kiválasztható. Maga a táska többféle anyagból is gyártható, például műnyomó papírból, kreatív papírból, hullámbordázott papírból illetve kartonból is. Ezeknek a táskáknak a gyártása eltér a sodrottfüles illetve szalagfüles táskák gyártásától, hiszen a zsinórfüles papírtáska nem mindig készül gépesített eljárással, ezért költségesebb az előző kettőnél.

A zsinórfüles papírtáska tehát jó teherbírású, rendkívül tartós ás közepes árfekvésű. További információkért és az összes papírtáska típus leírásának elolvasásáért mindenképpen érdemes fellátogatni a papirtaska-online.hu weboldalt. Amennyiben további kérdései lennének, azokat felteheti ügyfélszolgálatunknak az info@papirtaska-online.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázhatja a 06 70 513 3773 telefonszámot is, és barátságos csapatunk felveszi önnel a kapcsolatot, hogy megválaszolja minden kedves vásárlónk kérdését. Ne habozzon tehát, ha önnek vagy cégének papírtáskákra van szüksége, válasszon minket, hiszen mi kedvező áron biztosítunk magas minőségű táskákat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük